Tenisové kurty Vrútky, Priekopa, Martin


Tenisový klub Vrútky

piatok 10. októbra 2014

Trénovanie v TK Vrútky

Tenisový klub Vrútky si zakladá na profesionálnej a komplexnej tenisovej príprave hráčov. Ku každému zverencovi pristupujeme individuálne podľa schopností, možností a pohybových zručností hráča. 

Poskytujeme všetky druhy tenisových tréningov:  

 

  • individuálny tréning
  • skupinový tréning
  • trénovanie tenisovej prípravky – deti od 5-7 rokov (hravou formou s pohybovými súťažami, v skupine 2-4 deti)
  • trénovanie detí, mladších žiakov, starších žiakov a dorastencov
  • trénovanie rekreačných hráčov (dospelí so záujmom o tenis, zlepšenie celkového herného prejavu alebo konkrétneho úderu, sparring)
  • tréningy zamerané na taktiku a zápasové skúsenosti
  • kondičné tréningy

Tenisové tréningy sú vedené kvalifikovanými skúsenými trénermi, ktorí v minulosti ukázali svoje schopnosti nielen ako hráči, ale predovšetkým ako tenisový tréneri. 

Tenisový tréning alebo sparring si môžete objednať telefonicky na 0908 286 150, alebo prostredníctvom emailu na tkvrutky@gmail.com.

Tenisové kurty sú situované blízko centra Vrútok, v tichom prírodnom prostredí za riekou Turiec. V klube panuje príjemná rodinná atmosféra, je tu možné tenisovo zrelaxovať, sústredene potrénovať, alebo si vybiť prebytočnú energiu pri maximálnom nasadení v tenisových tréningoch a zápasoch.

Tenisový klub Vrútky prevádzkuje štyri kvalitné antukové kurty. Vedľa areálu sa nachádza futbalové ihrisko, športový okruh pre beh a asfaltové ihrisko pre ďalšie športové hry a aktivity (napr. futbal, badminton...)
Kurty využívajú hráči z mesta Vrútky, Martin a ich okolia (Martin, Priekopa, Záturčie, Podháj, Košúty, Sever, Súčany, Lipovec, Turčianske Kľačany...). Poloha je ľahko dostupná, v blízkosti sa nachádza aj zastávka MHD (za mostom cez rieku Turiec).

Tešíme sa na vašu návštevu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára